De OW-6 buitenspeakers van Dynaudio

Houd je van goede muziek en fatsoenlijk geluid, ook in de tuin? Dynaudio maakt uitmuntende luidsprekers voor buitengebruik. De Dynaudio OW-6 speakers zijn ontworpen om buiten op te hangen en jou te laten genieten van echte muziek!

Kunnen ze echt tegen een stootje?

De speakers zijn geclassificeerd met een IP65 beschermingsgraad. Dit betekend dat de luidsprekers stofvrij en sproeiwater dicht zijn. Ze kunnen dus zeker tegen een stootje! Het Nederlandse weer zou geen probleem moeten zijn, dagelijkse regen, wind en stof wordt tegengehouden door de behuizing. Door een extra coating zijn ze zelfs bestand tegen hoge UV straling, zo ben je verzekerd van muziek, ook in de hete zomers! Van -33 °C tot +40 °C ben je verzekerd van een goede afloop. Alles hierbuiten valt onder “extreem” en zal zelden tot nooit voorkomen.

Aansturing

De speakers zijn passief en moeten dus op een versterker worden aangesloten. De OW-6 buitenspeakers kunnen op een “conventionele” 8 Ohm versterker worden aangesloten. Ook kun je gebruik maken van de geïntegreerde transformator en hem op 70/100V aansluiten. Hiermee kun je de ze ook doorlussen. In een grotere omgeving is er dus de mogelijkheid om meerdere speakers aan elkaar te knopen en zo de geluidservaring te verbeteren.

Technische info

Voor degene die al verwend mogen zijn met het prachtige “eigen” geluid van Dynaudio laat deze speaker je niet in de steek! Een uitstekende combinatie van robuustheid en klasse in een compacte speaker. Dit is een heuse 2-weg luidspreker met een gecombineerde mid/bas unit van 6 en een halve inch. De tweeter (1 inch) is weer zo helder als maar kan, zonder schel te worden.

Wat zit er in de doos?

In de doos van de OW-6 speakers zitten uiteraard een setje Dynaudio luidsprekers. Ook een gemakkelijke handleiding, inbussleutel en ophangbeugels worden meegeleverd en een stevige verpakking.

Een uitmuntende luidspreker voor niet al teveel geld! Voor € 799,- bent u eigenaar van deze prachtige Dynaudio luidsprekerset. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *