Samsung UE32N4000

De Samsung UE32N4000 – Krachtige LED TV

Samsung UE32N4000

Tegenwoordig zijn de meeste televisies erg groot. Toch op zoek naar een degelijke kleine tv? Dan is de Samsung UE32N4000 misschien wat voor u.

32 inch oftewel; 81 cm

Met een 32 inch beeldscherm behoort deze Samsung tv toe aan de “kleinere” televisies. Wanneer hij op zijn tafelstandaard staat is hij zo’n 74 cm breed en 47 cm hoog. De doorsnede van het beeld komt op 81 cm diagonaal. In de diepte heb je slechts 15 cm nodig op het tafeltje waar hij op komt.

Zuinige LED TV

Door het energielabel A+ koop je een zuinige televisie. Deze LCD – LED tv maakt gebruik van slimme LED lampjes achter het beeldscherm waardoor hij oplicht. De lichtintensiteit wordt continu aangepast waardoor er niet overbodig veel energie wordt verbruikt.

Aansluitingen

2x HDMI

De Samsung UE32N4000 komt met 2 HDMI aansluitingen. Hierdoor kun je gemakkelijk een digitale decoder van een willekeurig provider aansluiten. Hiernaast heb je met de 2e HDMI nog optie om een Blu-ray speler, Playstation, Apple tv of ander apparaat aan te sluiten.

1x USB

Met de USB ingang kun je gemakkelijk films, muziek of foto’s van een USB stick of harde schijf afspelen. Benieuwd welke formaten deze Samsung tv zonder moeite afspeelt? Kijk dan hier: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/138a79e44

CI+ 1.3 op de Samsung UE32N4000

Met de Common Interface mogelijkheid krijgt u de mogelijkheid om d.m.v. een interactieve module tv te kijken. Zo heeft u geen last van een vervelend extra kastje van uw provider en hoeft u dus ook maar één afstandbediening te gebruiken. Meer weten of CI+ ? Lees dan: Het verschil tussen CI+ 1.3 en CI+ 1.4

Neerzetten of ophangen?

Gelukkig heb je beide mogelijkheden op deze Samsung televisie. Neerzetten gaat gemakkelijk met de bijgeleverde tafelstandaard. Met slechts twee kruis schroefjes zit hij in elkaar! Ophangen is ook gemakkelijk te realiseren. De tv is namelijk voorzien van een universeel ophangsysteem genaamd VESA. De maten zijn 100 mm x 100 mm. Dit houd in dat de 4 schroeven voor aan de muurbeugel op 10 cm van elkaar verwijderd zitten. Dit is een vrij gebruikelijke maat voor 32 inch televisies.

Samsung UE32N4000 hangend

Extra features

Clean View

Door een goede innovatie van Samsung om ruis en interferentie tegen te gaan is Clean View ontwikkeld. Deze techniek zorgt ervoor dat er, voor het beeld op je scherm komt, ruis wordt gefilterd. Zo krijg je een “schoon” beeld!

Wide Color van Samsung

De Wide Color Enhancer verbeterd de kleuren die de televisie aangestuurd krijgt. Hiermee wordt de beleving vergroot.

Smart TV

Deze Samsung tv heeft geen smart functies. Sterker nog, hij heeft geen processor aanboord om dit mogelijk te maken. Wel smart functies gebruiken? Sluit dan een Google Chromecast of Apple TV aan op deze tv d.m.v. de HDMI aansluiting.

Conclusie

Wanneer u alleen televisie kijkt en een grotere maat niet van toepassing is in uw situatie, is deze televisie een goede keuze. Goede beeld- en geluid kwaliteit voor net iets meer dan € 200,- is wat mij betreft een koopje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *