One Connect Box Samsung

Een tv zonder kabels, kan dat? Samsung One Connect Box

Televisie kijken zonder storende kabels

Een grote ergernis bij televisie en audio apparatuur is de bekabeling. Zeker als een tv aan de muur komt te hangen is een handvol kabels die naar beneden loopt niet het meest moderne uiterlijk. Dat moet ander kunnen, toch? Samsung heeft de oplossing: de One Connect Box.

Wat doet de One Connect Box?

De Samsung One Connect Box is een extern aansluitpunt. Op de Box vind je alle aansluitingen die zich normaal direct op de televisie bevinden. Alle benodigde connecties bevinden zich op dit extra kastje. Let op: niet bij alle Samsung modellen, voornamelijk bij de hogere klasse.

Aansluitingen op de Samsung One Connect Box

Welke connecties zitten er op de Samsung One Connect Box?

  • A = IR Uit
  • B = Audio Uit
  • C = Antenne kabel aansluiting
  • D = Component & AV
  • E = 4x HDMI (inclusief ARC)
  • F = LAN RJ45 Ethernet netwerk aansluiting
  • G = Digitale Optische Toslink Audio uitgang
  • H = Ex-Link aansluiting
  • I = Kabel tussen tv en box aansluiting
  • J = 2x USB aansluiting

Wat is het grote voordeel?

Eén kabel, die loopt van de box naar de televisie. Hiermee verbind je alle externe apparatuur direct op de box. Er hoeven dus geen overbodige kabels meer naar de tv. De One Connect Box kan in een meubel worden opgeborgen met alle rand apparatuur.

De invisible cable

De naam verklapt het al een klein beetje. De enige kabel tussen de televisie en de connectie doos is vrijwel “onzichtbaar”. Deze kabel wordt meegeleverd bij elke tv met een One Connect Box en is vijf meter lang. Dit is een glasvezel kabel die grote hoeveelheden data heen en weer kan sturen. Hierdoor kan de box alles tegelijkertijd doorgeven aan de televisie.

Is 5 meter niet voldoende? Dan kan de invisible cable ook besteld worden in 15 meter. In gevallen dat u de apparatuur in een meubel verder weg wilt plaatsen is dit dé uitkomst.

Samsung Invisible Cable

Conclusie

Zeker als de tv hangt zorgt deze “Slimme Doos” ervoor dat er geen troep meer te zien is. Kabels blijven in een meubel naar de one connect box en er gaat slecht één kabel naar de televisie. Ideaal als er een tv meubel onder de tv staat of een stukje verderop in de kamer. Voor de ultieme minimalistische uitstraling kan de invisible cable netjes weggewerkt worden langs de plinten. Daar zie je niets meer van! Buiten het zicht, dus opgeruimd!

Lees meer over de Samsung One Connect Box: www.samsung.nl/one-connect/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *